You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Международни събития

Като глобална компания, ние участваме в редица изложения в Германия и по целия свят. Посетете нашите щандове, срещнете се с нас лично и открийте повече за продуктите, проектите и услугите PERI.

BAUMA е най-голямото строително изложение в света. Където иновациите посрещат очакванията на клиентите.

Очакваме Ви с нетърпение в нашата изложбена зала FN.719 | 8-14 април

Адрес:
Messe München GmbH
Messegelände
81823 Munich
Germany

Официален уебсайт:
www.bauma.de

Работно време:
Понеделник - Петък от 9:30 до 18:30 ч.
Събота от 8:30 до 18:30 ч.
Неделя от 9:30 до 16:30 ч.

Проект на PERI в "Гинес" за леене на бетон: "Лахта център", Санкт Петербург

Със своята впечатлителна архитектура "Лахта център" - футуристичен сграден комплекс по проект на Tony Kettle, е новата забележителност на северната столица на Русия. При планирана височина от 462 метра това ще бъде най-високата сграда в Европа. Световният лидер PERI осигурява необходимите решения за кофражи и скелета.

прочетете повече

Най-големия търговски център в Австралия - реновиран със скеле PERI UP Flex

След приключила наскоро реновация и разширение от 34 хил. кв. м търговският мол вече е покрит със съвременна стъклена конструкция.Освен фиксираните срокове и функционирането на обекта без прекъсване най-голямото предизвикателство по време на строителните работи е било ограниченото използване на кранове. Това налага пълно прилагане на възможностите на модулното скеле PERI UP Flex, се казва в съобщение на компанията.


прочетете повече

Системите на ПЕРИ при ремонта на Williams Bridge в Ротердам: решения за големи предизвикателства

Обновяването на пилоните на Williams Bridge в Ротердам се оказа голямо предизвикателство. Проектираните специално за проекта кофражни системи за пилони на PERI се основават на две базови системи, които се комбинират помежду си напълно безпроблемно – PERI UP и VARIOKIT, съобщиха от PERI Gmbh.

прочетете повече

PERI участва в изграждането на мост по метода на конзолното бетониране в Македония

Предвижда се да бъдат изпълнени 14 виадукта, 13 подпорни стени с дължина 1.35 км, както и няколко подлези и надлези. В този участък попадат два моста, изграждани по метода на конзолното бетониране.
Единият от тях изгражда PERI. Той е с максимален отвор от 164. 5 м. Планираният период за строителство е 3 години. За изграждането на основната конструкция, инженерите на PERI са разработили решение с подвижни колички за конзолно изграждане BCC и кофраж от система VARIO.

прочетете повече