You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

20
Години PERI България
4
Нови системи
365
myPERI - Очаквайте скоро
1000
И повече изпълнени проекти в България

Кратка История 

PERI - световен лидер в производството и доставката на кофражни системи и скеле в света, отваря врати в България преди 20 години, на 18 август 2000 година. През този период ПЕРИ България се развива непрекъснато и налага използването на иновативни и високо технологични системи за изграждане на някои от най-значимите сгради и съоръжения в България.
Днес сме горди да се наречем партньори на професионалистите в строителния сектор. Нашите успехи се измерват с успехите на нашите клиенти.

Семейна компания с високи ценности

PERI е семейна компания с ясно изразена идентичност. Това, което ни движи, е да предоставяме на своите клиенти най-добрите решения и най-високо качество на продуктите и услугите. Като модерна семейна компания ние сме водещ лидер за кофражни системи и скелета и правим строителството по-бързо, по-ефективно и по-безопасно.

PERI системни решения за всеки бранш

PERI продуктите се свързват с иновативен дизайн, интуитивен монтаж и гарантирана безопасност  - отговарящи на най-високите стандарти, за да се приложат перфектно и при всякакви условия на строителната прощадка.

  • разнообразни системни решения за колони, стени и плочи. Сложните конструктивни форми могат да се изградят икомонично и за кратко време.
  • лесно, бързо, безопасно с PERI UP фасадни и обемни скелета.
  • системи за мащабни инженерни съоръжения, както и за сложни високоетажни сгради и за постигане на архитектурен бетон при най-високите изисквания за качество и дори повече.
  • широка гама от плоскости за оформяне на бетоновата повърхност, които се предлагат в различни размери и класове, според изискванията за качество.
  • разнообразие от компоненти, допълващи продуктовото портфолио.

Успехът ни се измерва спрямо успеха на нашите клиенти

Нашите ценности са основата, на която градим успехите си. Успехи, постигнати и благодарение на предприемчивият дух, усърдния труд и непредубедеността на нашия екип. Те ни помагат да се учим един от друг оправдавайки доверието, което ни гласуват нашите партньори. Страстта, с която работим, ни кара да се предизвикваме ежедневно и води до най-добрите решения за нашите клиенти.

Очакванията към нас са за високо ефективни и безопасни за работа системни решения с оптимизация на процесите и разходите. PERI постига това като стои до клиентите си през всички фази на строителството.

PERI е до Вас във всяка фаза - от проекта до изпълнението 

Търговско-технически отдел

До вас от фазата на офериране до завършване на строителния процес - нашите търговско-технически консултанти ще ви помогнат в избора на най-подходящите системи за нуждите на Вашия обект.
Специалисти в своята област, за да ви предложат възможно най-експертните решения.

Намерете най-подходящия консултант за Вашите нужди

Техническо проектиране

PERI има водеща роля в промяната на технологичните процеси в строителството в България за последните 20 години. От тогава до днес сме натрупали опит в многобройни реализирани проекти, с които да се гордеем. 
Инженерният екип на PERI България работи с отдаденост и енергия за изготвянето на ефективни, отговарящи на най-високите стандарти за работа и безопасност, проекти.

Научете повече

Логистика

Правилния продукт, в точното количество, в изрядно състояние, на точното място, в точното време, на точния клиент и с оптимални разходи.
Стремим се към непрекъснато усъвършенстване с цел повишаване качеството на предлаганите услуги за максимална удовлетвореност на клиентските нужди.

Научете повече